Dansschool Helia
Home Lesrooster Prijzen Inschrijven Dansschool Docenten Zaalhuur Links Contact
Buikdans Perzische dans Afrikaanse dans Flamenco

Dansschool

In Dansschool Helia maak je kennis met bijzondere dansen en muziekinstrumenten van over de gehele wereld. Dansschool Helia biedt ondermeer Egyptische, Perzische en Afrikaanse dans aan op verschillende niveau's. Met het Dans Onbeperkt abonnement kun je bovendien deelnemen aan lessen van alle dansstijlen.

Een dans is één-op-één verbonden met de muziek waarop deze wordt uitgevoerd. Om als danser(es) de muziek te kunnen vertalen in je beweging, is een begrip van de muziek waarop je danst daarom erg van belang. In Dansschool Helia wordt hier tijdens de danslessen veel aandacht aan besteed. Voor wie een stap verder wil gaan en de instrumenten zelf wil leren beheersen, kan bij Dansschool Helia terecht voor muzieklessen in de instrumenten achter de dansen, zoals Setar, Flamenco gitaar, Tombak, Daf( Darbuka), Tabla en Djembé. Deze lessen zijn ook geschikt voor muzikanten die zich enkel willen richten op het instrument zelf en niet op de combinatie met dans.

De combinatie van de dans- en muziekstijlen die Dansschool Helia aanbiedt is uniek in Europa en we zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe interessante dansstijlen. Als je vragen hebt of geïnteresseerd bent in meer informatie, neem dan contact met ons op of kom gerust bij ons langs. Onze deuren staan altijd voor je open.